Åbent hus for nye medlemmer

Kom og vær med i Brovst Pigegarde og få oplevelser for livet.

Du behøver ikke kunne spille et instrument eller kende til noder på forhånd – det lærer du
af vores dygtige og professionelle instruktører. Instrument og uniform låner du af os. Husk – alle har talent, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde dit.

Er du mellem 7-16 år og har lyst til at spille musik, få nye venner, rejse i indland og udland, deltage i musikkonkurrencer, opleve et fantastisk fællesskab og meget mere, så bliv en del af Brovst Pigegarde.

Vi holder åbent hus tirsdag den 29. september samt tirsdag den 20. oktober, hvor vi helt uforpligtende vil fortælle om, hvordan det er at gå i Brovst Pigearde samt vise vores hverdag.

GRATIS undervisning indtil den 20. januar til alle, der begynder i garden på et af de pågældende datoer.

Vi ses i Sport- og kulturcenter, Brovst kl. 18.45 – 19.30

Generalforsamling 2020

Til alle forældre, gardister, aspiranter og instruktører

I indbydes hermed til generalforsamling og forældreaften i Brovst Sport og Kulturcenter
Tirsdag den 6. oktober 2020 kl. 19.00

MØD OP TIL DENNE FORÆLDREAFTEN OG FÅ INDFLYDELSE PÅ HVAD DIN DATTER
DELTAGER I OG HØR HVAD DER VENTER I FREMTIDEN – GÆLDER OGSÅ ASPIRANTER
DER ER NORMAL UNDERVISNING INDTIL KL. 18.30

AFTENENS FORLØB

 • Generalforsamling i Garderforeningen for Brovst Pigegarde
 • Generalforsamling i Forældreforeningen for Brovst Pigegarde
 • Kaffe og brød
 • Uddeling af pokaler og diplomer
 • Orientering ved formanden
 • Ordet frit
 • Tak for i aften

  Man har kun stemmeret på generalforsamlingen, hvis man har indbetalt sit kontingent til Garderforeningen for Brovst Pigegarde. Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 5 dage før generalforsamlingen finder sted.


  FORTÆRING: Kaffe og kage – kr. 40,00. Til pigerne: Sodavand og kage – kr. 0

  Tilmelding til aftenen skal ske til kasserer Kirsten Windfeld Christensen senest den 28.09.2020 – send sms til 60 76 65 78 eller send en mail til – kiwc68@gmail.com.

AFLYST! GRATIS sommercamp d. 3.-5. august

Bliv en del af vores SOMMERCAMP20, hvor du kan udvikle dig gennem leg, sammenspil og i samarbejde med andre.

Vi er Brovst Pigegarde. Vi vil gerne invitere dig på en gratis sommercamp over tre dage, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med dét at gå i en garde. Og det er både for piger og drenge.

Vores uddannet instruktører er klar til at undervise, lave sjove aktiviteter og give dig en god oplevelse mens du lærer. Alle dagene er fra kl. 09.00 – 16.00, hvor du vil opleve at gå march, prøve forskellige instrumenter og vi vil servere middagsmad.

Sommercampen gennemføres under hensynstagen til retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Hvad får du med hjem?
Udover et flot diplom for deltagelse, får du: Et unikt indblik i Brovst Pigegarde, musikalske oplevelser, nye venskaber på tværs af alder, nodelære og meget mere.

Hvem kan deltage?
Både drenge og piger i alderen mellem 9-17 år.

Praktisk
Campen foregår over tre dage fra den 3.-5. august 2020 på Brovst Sport og Kulturcenter, Damengvej 2, 9460 Brovst. Sommercampen gennemføres under hensynstagen til retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen.

Tilmelding
Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet – dog senest søndag den 20. juli 2020. Ved tilmelding på mail skal du oplyse alder, måske nuværende instrument, dit fulde navn, eventuelle allergener, mailadresse, mobilnummer samt en kontaktperson (navn og telefonnummer). Send tilmeldingen til mail sabrina.pedersen2@gmail.com. Efter tilmelding vil du eller dine forældre modtage en bekræftelse pr. mail, hvorefter tilmeldingen er registreret.

Det endelige program for kurset, og alt hvad du har ellers har brug for at vide, sendes til dig i deltagerbrevet, som du modtager på mail senest én uge før campstart.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til sommercampen er du velkommen til at kontakte leder, Gitte Fruergaard, på tlf. 25 79 09 90 eller Sabrina Pedersen på sabrina.pedersen2@gmail.com.

Så er det snart tid til Danmarks Mesterskaberne

Hvert andet år er der DM for garder, hvor vi altid deltager. Det gør vi for det sociale, inspirationen, men bestemt også for at prøve kræfter med konkurrencerne.

Vi ved endnu ikke, hvor der afholdes DM for garder i sommeren 2021, men vi er godt igang med forberedelserne hertil. Vi har inden sommerferien fået udleveret 4 ud af 5 musikstykker til vores tattooshow samt musikken til vores bymarch. Vi glæder os meget til at løfte sløret for, hvad tema vi går med denne gang. Det bliver forrygende.

Vi vil gerne blive bedre end sidste gang. Det er vores mål.

Vi håber, I vil komme og støtte op om os. Følg medd her på siden, så vil vi opdatere, når vi kender sted og tid nærmere.

Ny hjemmeside

Vi har længe ønsket os en ny hjemmeside – nu blev det tid.

Mulighederne på medierne suser afsted, og vi forsøger at følge med tiden. Vi ved, at der er lagt mange kræfter i vores tidligere hjemmeside, der i 2005 blev lavet af tidligere gardister. Endnu engang tusind tak for dette, men nu er det tid til nyt design og look. Vi håber meget, at I kan lide vores ny hjemmeside.